Χάρτης καταλληλότητας του είδους Hirundo rustica (Σταβλοχελίδονο)
Ermis
Title
Χάρτης καταλληλότητας του είδους Hirundo rustica (Σταβλοχελίδονο)
Ermis
Metadata
Συγγραφείς:
Ποϊραζίδης, Κώστας
Συγγραφείς:
Πασούλας, Ξενοφών
Έτος έκδοσης:
2013
URI:
http://ermis.di.ionio.gr/xmlui/handle/123456789/1271
Περιγραφή:
Χάρτης καταλληλότητας ως προς τη διατήρηση του είδους Hirundo rustica, σταβλοχελίδονο στον Ν.Ζακύνθου.
Η δημιουργία του χάρτη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος NAT-PRO (“Strategic plans for restoration, protection & eco-tourism promotion in Natura 2000 sites which devastated by natural disasters”) με στόχο να καταγραφούν η κατάσταση των πληθυσμών αντιπροσωπευτικών ειδών της πανίδας και βλάστησης του νησιού, να διερευνήσει πως επηρεάζονται αυτοί από το φαινόμενο της πυρκαγιάς και να προταθούν διαχειριστικά μέτρα για τη βέλτιστη αποκατάστασή τους.
Ως περιοχή μελέτης της συγκεκριμένης έρευνας έχει οριστεί περιοχή, η οποία περιλαμβάνει τις δυτικές και βορειοανατολικές ακτές της Ζακύνθου (GR2210001), καθώς και το σύνολο της ορεινής ζώνης.
Γλώσσα:
el
Λέξη-κλειδί:
Ζάκυνθος
Λέξη-κλειδί:
Χάρτης καταλληλότητας
Λέξη-κλειδί:
Ορνιθοπανίδα
Λέξη-κλειδί:
Suitability map
Λέξη-κλειδί:
Hirundo rustica
Λέξη-κλειδί:
Σταβλοχελίδονο
Τίτλος:
Χάρτης καταλληλότητας του είδους Hirundo rustica (Σταβλοχελίδονο)
Τύπος περιεχομένου:
Map
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.