Prevalence of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in Ready-to-Eat Foods in Kefalonia, Greece

Ermis

Τίτλος

Prevalence of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in Ready-to-Eat Foods in Kefalonia, Greece

Ermis

Μεταδεδομένα


Έτος έκδοσης: 2015
URI: http://ermis.di.ionio.gr/xmlui/handle/123456789/1061
Περιγραφή: Πληροφορίες για την παρουσία L. monocytogenes και Salmonella spp σε έτοιμα για κατανάλωση φαγητά της Κεφαλονιάς, της Εffimias Eriotou = Information about L. monocytogenes and Salmonella spp in ready to eat meals in Kefalonia, by Εffimias Eriotou.
Γλώσσα: en
Λέξη-κλειδί: L. monocytogenes
Λέξη-κλειδί: Salmonella spp
Λέξη-κλειδί: Ready-to-Eat Food
Λέξη-κλειδί: Ελλάδα
Λέξη-κλειδί: Parasitology
Λέξη-κλειδί: Κεφαλονιά
Τίτλος: Prevalence of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in Ready-to-Eat Foods in Kefalonia, Greece
Τύπος περιεχομένου: Article

Πληροφορίες για την παρουσία L. monocytogenes και Salmonella spp σε έτοιμα για κατανάλωση φαγητά της Κεφαλονιάς, της Εffimias Eriotou = Information about L. monocytogenes and Salmonella spp in ready to eat meals in Kefalonia, by Εffimias Eriotou.


Κατεβάστε το αρχείο: prevalence-of-listeria-monocytogenes-and-salmonella-spp-in-readytoeat-foods-in-kefalonia-greece-2155-9597-1000243.pdf